lunes, julio 31, 2006

Abandonada

"Per a créixer cal renunciar temporalment a la seguretat"
Gail Sheehy

Avui han marxat el Majordom i la seva senhora de vacances a Almería. Per fi sola! Crec que podré prescindir del servei. Amb la calor que fa no hi ha qui mengi els guisos del Sebastian i més gran tortura suposa l'assecador de la perruquera. Malgrat la felicitat que suposa la meva llibertat madrilenya els trobaré a faltar. M'havia acostumat al tors nu de l'uniforme de treball estiuenc i les confessions femenines matinals a la cuina. Allunyada de la família i els amics em resultava molt agradable la nostra convivència familiar de parella de tres.

És estrany viure en un pis que no és casa teva en una ciutat estrangera. He decidit prendre possessió del patrimoni ocupant tots els prestatges de la nevera, envaint el lavabo amb totes les meves potingues i passejant despullada per les dependències. Amb les altures d'un desè pis i rodejada d'arbres no hi ha perill d'espionatge.

Cinc minuts abans de marxa rebia les últimes instruccions del manteniment de la llar. Ella sobre quan regar les plantes, on eren els recanvis de llençols, que fes rentadora de tovalloles brutes, que mengés les restes de la nevera o les llencés... Ell m'alliçonava sobre com carregar correctament l'inhalàmbric o les mesures de seguretat. Va viure 4 anys a Califòrnia i està obsessionat amb els riscos d'incendi o terratrèmol. Donant 4 voltes i no deixant la clau al pany sóc candidata a mort. A més, hi ha la possibilitat que algun exinquilí de la "Pensión Sebastian" pugui sorprendre'm a mitjanit.

A part de qualsevol contratemps com una fuita d'aigua o gas, goteres, taques d'humitat, o descuidar-me les claus, corro el perill de rebre una visita policial. A partir del dia 20 la Ronaldinha serà una immigrant il.legal que hauria de tornar-se'n al Brasil per arreglar papers i poder retornar al país fred i hostil per continuar la Love story amb el majordom. I la Casa del riu segueix en el punt de mira dels bavosos que perseguien la belleza de piel oscura amb libidinoses intencions.

Haig de contractar un Guàrdia de seguretat que em protegeixi de la delinqüència i revisi la clau del gas cada vespre. Poc temps tinc per trobar-ne algun de decent en periode de vacances i de preu ajustat que el meu sou d'obrera de l'espectacle es pugui permetre. No em quedarà altre remei que acceptar la protecció del meu Faquir i de pas puc seguir amb la pràctica de la llengua del país de la samba. No sé com funcionaria un anunci de socors a internet: "Artista catalana abandonada pel seu majordom accepta visites"

5 comentarios:

Anónimo dijo...

res de visites estranyes

Hanna B dijo...

soleta i sense servei? com està el món...!
si et veus en la necessitat truca a ca la meva germana que la meva mare hi és i cuina molt bé (el meu pare es pot ben dir que fa de majordom allà, només obre la porta i para taula..)

Anónimo dijo...

carai.....
per la descripció diria que vius els dies previs al judici final......

Resa, sempre serveix per alguna cosa.
:)

Colomet dijo...

on t'has ficat? que potser de tant abandonada que estàs t'han segrestat?

alatrencada dijo...

Colomet: Gairebé segrestada, última setmana d'assajos intensos, proves de vestuari, perruqueria... Entre cansament i visites sense temps per al blog.

Hanna: gràcies per l'oferiment

Hai: no hi ha temps per resar

Seny?: poques coses estranyes hi ha