viernes, septiembre 15, 2006

Extrema i dura

"Començant per la més absurda pobresa, amb el meu esforç he arribat fins a les més altes cimeres de la misèria"
Groucho Marx

Anar-se'n de bolo a les extremadures és...

... fer un viatge per carretera de 400 km amb ressaca perquè la nit anterior celebraves l'última funció de la temporada amb cava català tot i estar en el Español Teatre.

... fer una maleta havent dormit dues hores escasses, on poses quaranta-mil coses sabent que només n'utilitzaràs quatre i amb la seguretat que te'n descuides alguna d'imprescindible (les sabates de concert, les pastilles pel mal de coll, el carregador del mòbil o la mascareta pels cabells...)

... procurar ser simpàtica amb el desconegut que et porta amb el seu cotxe i que es perd amb les obres de la M 30 i evidentment tampoc sap com s'hi va a l'Auditori on arribeu mitja hora tard malgrat haver col.laborat amb la no-ingestió de líquid evitant de parar i perdre més temps.

... rebre la bronca pel retard de l'organitzador, a 160 km/h amb el seu Audi sense patir per la vida dels seus passatgers ni per l'amenaça de pèrdua de punts i no poder protestar per la retallada de catxet d'última hora.

... aguantar un assaig llarg amb un director poc competent amb quatre galetes ingerides a mig matí i un mini entrepà sense tomàquet menjat en una gasolinera de mala mort.

... carregar equipatge en la recerca de l'allotjament i transigir amb una habitació on no es pot dormir, escaldufada per estar sota teulada però almenys neta i polida, després d'haver-ne refusat tres per brutes o impresentables.

Tot això és anar-te'n de bolo a les extremadures, però també és...

... saborejar els productes del país i alimentar-te a base de pernil ibèric, dinar cada dia menú de qualitat per quatre duros i sopar de tapeo, cervesejar i anar-te'n de copes amb els teus companys més ben avinguts fins les tantes i llevar-te a l'hora de dinar sense remordiments.

... perdonar la retallada de catxet i els mals humors de l'organitzador quan et treu d'aquell cau de mala mort i et porta a un hotel fantàstic amb aire condicionat i dutxa amb hidromassatge.

...aplaudir la negativa d'un home casat a la possibilitat d'un rotllo fàcil amb la fresca de turno que s'ha passat els dies papallonejant amb tot el personal masculí i descobrir que encara queda algun solter hetero interessant, que justament és el noi que li agrada a la teva amiga i que també li ha fet tilín a la susodicha fresca, cómo no!

... resistir desperta amb una Coca cola light el viatge de tornada després de l'últim concert, mentre el del darrera dorm estar de xerrera amb el conductor (és el solter interessant!), no mostrar emoció especial quan et demana el mòbil i anar-te'n a dormir amb el seu missatge de bona nit on diu que espera vernos pronto

I al llit ràpid, que l'endemà tens un altre bolo!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

això dels conductors de bus posa segons sembla. Recordo una amiga que va anar amb una noia a Marroc. Aquesta es va lligar al conductor natiu, que per cert era pare de família i tot. A la meva amiga, el que li fotia era que l'altra marxava a l'habitacio del xòfer a cardar, i li feia deixar la porta oberta o picava per despertar-la. Un drama!

alatrencada dijo...

El meu conductor no era de bus! Era un company del bolo, un baríton molt interessant! Viatge de 1 fins passades les 4h de la matinada de conversa animada. No vaig deixar-lo penjat al volant per molt cansada que jo estigués no vaig callar...

Hanna B dijo...

que faranduleros que sou tots plegats!!! ja ho diuen ja que ha de ser amor a l'art... aquesta vida per a mí que sóc tant sedentària seria molt dura...
ara que llegir-la ben asseguda a casa, m'encanta.
petonets