domingo, mayo 06, 2007

32 primaveres


"Si no et prens el temps de mirar, no veuràs mai res"
(El conte de Nadal de l'Auggie Wren)
Paul Auster

Sóc una de les persones afortunades del món que habitualment no matina. Per mi dormir no és cap pèrdua de temps i no envejo els benaurats que es lleven aviat i aprofiten el dia... Jo, pecadora, confesso que si em deixen, dormo les meves 8 o 9 horetes tan feliç.

Així que només una ànima contradictòria com la meva seria capaç de fer-se un autoregal d'aniversari en format càstig. Avui m'he llevat a les 7h del matí! I encantada de la vida. Al cap d'una hora i mitja s'enlairaria l'avió que em portaria a casa a celebrar el meus 32 anys. Adéu Madrid, Barcelona m'espera!

Apurant temps amb el check-in on line i sense facturar equipatge, a les 7.35h el meu Majordom m'obria la porta de la Limousine. Que n'és de bon tio el Sebastian que també se ha pegao el madrugón en el dia de descans dominical per a acompanyar-me a l'aeroport. Aquest és un regal d'aniversari impagable! Com el dia de permís de propina que el Jefe ens ha donat a les putes i a tota la companyia. Dos dies lliures!

Embarcament, enlairament, aterrada. Tot puntualitat. Gràcies al taxi paternal que em recollia al Prat, a quarts d'11 ja felicitava i petonejava la mare en el dia que li dedica l'any. Hem esmorzat la coca feta per la Ronaldinha que ha burlat els controls de seguretat de Barajas, hem fet la xerradeta amb els pares i la tieta i... he obert l'ordinador. I quina meravella de post-regal m'he trobat d'una blocaire de la meva quinta i amb un nom que s'assembla molt al meu... M'he quedat de pedra. Moltíssimes gràcies a Jomateixa!

I m'ha fet pensar en tantes sorpreses agradables i coses meravelloses que ens passen de vegades. I algunes que ens arriben via internet, o via blog... I sentia que tenia ganes d'escriure-ho i agrair-ho, dedicar temps avui a explicar aquests moments de felicitat. Intento escriure aquest post ràpid que vull fer tantes coses avui i encara no he agafat la bici, ni he fet un passeig vora el mar, ni he passejat per la rambla, ni, ni, ni...

I aquesta tarda m'espera la més bona: celebració de les 32 primaveres! Sense temps ni forces per a preparar res però amb moltíssimes ganes de retrobar-me amb els amics. Com es pot organitzar una festa des de la llunyania, arribant només unes poques hores abans d'un dia festiu amb tot tancat i sense disposar de casa pròpia? Doncs, ha resultat ben fàcil. Només cal tenir un amic actor generós que et deixa l'usdefruit del pati de la seva casa, només cal tenir uns pares disposats anar a comprar el llistat de menjar i begudes que els has encarregat per telèfon i només cal una pila d'amics que faran mans i mànigues per a no fallar-te en un dia com aquest.

Em fa il.lusió aquesta festa de globus i fanta. Serà una regressió a aquella època infantil quan endrapàvem sense remordiments un segon tall de pastís de xocolata, no ens preocupava si pujava l'Euríbor i no desitjàvem altra cosa que fer-nos grans. Per a mi no ha canviat gaire la cosa. Amb una habitació llogada a cal Sebastian i una de gratis a cals pares tant me fa si pugen o no les hipoteques, poc em costa sucumbir a les temptacions plaents i encara conservo una pell nacarada de la qual en parla tota la capital del reino.

Avui toca fer un post positiu i no em penso queixar de res. No tinc ganes ni motius.

10 comentarios:

Jo Mateixa dijo...

Espero que hagis passat un mervallós dia princesa, t'ho mereixes!!!!!!

Anónimo dijo...

GUAPÍIIIISSSSIIIMA !!!! MOLTES FELICITATS.......
Espero impacient l'article on ens comentis la teva festa de "fanta i globus " !!

Petó

el paseante dijo...

Moltes felicitats artista.

M'alegra que hagis pogut estar amb la teva gent. I també la festa amb globus i fanta, que sembla com de princeseta. Vigila que tens restes de "ganchitos" als llavis.

Un petó i gaudeix dels 32.

Emily dijo...

Diuen que les críes de primavera són les millors! Felicitats!

alatrencada dijo...

Gràcies a tots!

Ahir vaig passar el dia entre vòmits i diarrea... Quina inauguració dels 32! I ara me'n torno a la capital del reino. Adéu primavera de Barcelona!

Jo Mateixa dijo...

Que tinguis molt bon viatge i cuida't preciosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PD: I no siguis tan cara de veure per aqui cony!!!!!!! :-P

Anónimo dijo...

M'agradaria desvetllar-vos els detalls de la festa, però haureu d'esperar a l'alatrencada.
Puc dir-vos que està a la capital del reino sana i salva.
Sembla ser que els vòmits només van afectar-la d'ella, ja que a la resta de convidats ens van sentar la mar de bé totes les delicatessen

Jo Mateixa dijo...

Debien ser els nervis i l'estres de fer 32 anyets i de gaudir amb la bona companyia de amics i familiars :-)

Hanna B dijo...

eiiii... que tard arribo, aix!!!
moltes felicitats guapa, que disfrutis molt d'aquests fantàstics 32 que tens i que ens ho expliquis!!
i quina sort no haver de matinar, això sí que és un bon regal que et fas a tu mateixa...

Coy2001 dijo...

M'agrada moltíssim la teva capacitat d'expressar les teves sensacions i sentiments. Només en llegir el teu post m'hi imaginat com va ser el teu "diumenge" especial... Molts de besos des de Mallorca!