jueves, mayo 24, 2007

Cataclisme

"Mai es menteix tant com abans de les eleccions, durant la guerra i després de la cacera"
Otto von Bismarck

Dies de pluja a la capital del reino: ruixats abundants intermitents, embussaments, inundacions, carrers enfangats, aturades al metro... Quin regal de metereologia més inesperat, em sento com a casa! Estava farta dels plugims inofensius i dels paraigües innecessaris que els aborígens treuen a passejar porque hace bonito. Tothom està esverat i tenim nou tema de conversa d'ascensor sobre els horrors del canvi climàtic.

Les forces de la natura s'han unit per a ofegar totes les obres que a corre cuita estan acabant abans de les eleccions d'aquest diumenge. Obra inaugurada, obra inundada. Pobre alcalde! No comptava que els déus de la pluja fossin antiPP... Però passi el que passi i faci el que faci sap que les té guanyades. L'altre dia vaig enxampar una entrevista que li feien a l'abominable Telemadrid i reconec que el paio té talent. Vaig canviar ràpid al canal del culebró Pantojil abans que m'entressin unes ganes boges de votar-lo. Socors!

La que no trago de cap de les maneres és l'Esperancita. Ensopegar constantment amb la seva foto retocada, digna propaganda del concurs "Cambio radical" és la pitjor penitència que pago per haver de viure en aquesta ciutat. I hi ha amenaça de futura candidata a Presidenta de la Una, Grande y Libre si fracassa en Mariano a les properes generals.

Aquest diumenge les putes i la resta de la companyia no treballarem. El nostre cacic, Herr Direktor, ens ha preparat les paperetes i ens envia a casa a votar. A mi em va perfecte l'excusa de les eleccions per respirar de nou aires mediterranis. Però l'obrera de l'espectacle, dona previsora, ja fa dies que va sol.licitar el vot per correu. I avui, últim dia del termini, ha desafiat el diluvi per exercir el seu dret de ciutadana. M'he resguardat de l'aiguat visitant el meu ciber preferit regentat per uns moros molt simpàtics que sempre em somriuen. Mentre escric el post en tinc un aquí al costat agenollat a terra fent les seves oracions. Tindrà ell alguna cosa a veure amb aquest diluvi universal?

6 comentarios:

Anónimo dijo...

A veure si enlloc de resar, t'està mirant sota les faldilles ;)

el paseante dijo...

Quin post tan ben parit. M'agrada molt noieta. Sembles una mica la Jane a la selva, que busca un Tarzán amb careta de cartró del Galladón que la salvi de les inclemències.

Jo Mateixa dijo...

Ondia i resen a un ciber????, que fort, jajajajaja.

M'alegro molt de veuret per aqui, desde el dia del teu aniversari que ja no has donat senyals de vida, mira que costa contactar amb tu eh!!!!

Que passis molt bon cap de setmana guapisima!!!!!

Coy2001 dijo...

Ets una escriptora excel·lent. Mem si t'animes a "parir" monòlegs. Aprofita aquest diumenge al màxim: ja has votat i tindràs encara més temps d'esbarjo...
Per cert, n'Esperancita també juga al tennis amb el mateix "careto" que als pòsters electorals que poblen "Madrit" aquests dies...
Cuida't maca!

alatrencada dijo...

I l'estiu passat als migdies hi havia una noia q li donava el pit al seu fill mentre cobrava i control.lava els ordinadors.

Resultats a Madrid: en Gallardón segueix d'alcalde, no cal patir doncs, continuarà pagant-me el sou a fi de mes (tot i q no crec q l'espectacle q fem li agradi...)

Emily dijo...

Diuen que Gallardón és un llop sota una disfressa de corder...no sé on ho vaig llegir, ara m'agradarà veure com es baralla amb l'Espe...