lunes, noviembre 19, 2007

Faraona


"En el futur tot el món serà famós durant quinze minuts"
Andy Warhol

C'era una volta una schiava etiope, una esposa de un presidente de un gobierno i una humil obrera de l'espectacle que es van trobar en un Liceu. Després de dues escasses setmanes d'assajos alçaven el faraònic teló d'una Aida.

Quin plaer cantar el "Gloria all'Egitto" a tutti pulmó amb el cor professional millor pagat de tot el país. I quin privilegi compartir escenari amb grandíssimes figures. Totes vocci de pes: el més prim no baixa dels 100 quilos! Un regal per a les oïdes. Per a alegrar la vista ja tenim els atlètics cossos de ballarins i figurants!

A la schiava Aida li roba el protagonisme el divo guerrero que va liar-la fa uns mesos a la Scala de Milà. Va marxar a mitja funció i va ser substituït per un tenor en texans i samarreta. Aquí també ha amenaçat de fotre el camp. El director, més xulo que ell, li va dir si tenia intenció d'ampliar el seu currículum (d'abandonaments?!).


Forta competència li fa, sense pretendre-ho, la soprano-ZP. La foto als diaris de la seva boca ben oberta, assumpte de prioritat nacional, ens demostra com funciona aquest país. Ella és molt agradable, complidora a la feina i es comporta amb total normalitat. Prova de la seva actitud modèl.lica és que entre companys no hem fet ni un sol comentari de cotilleo al respecte. Comparteix camerino amb nosaltres i no se li fa cap tracte de favor. Fins i tot m'ha deixat el seu desmaquillador. Si no fos pels dos segurates que la ronden oblidaríem quin càrrec ocupa el seu marit.


Cap al Liceu! Avui és l'estrena i ara mateix tinc prova de vestuari. Fins a últim moment hem patit perquè va haver un mal recompte de vestits i pretenien deixar a algunes coristes entre caixes. Entre tanta fotocòpia egípcia si no hagués sortit tampoc s'hauria notat. Trobar algú és pitjor que buscar a Wally. Les iaies que mengen xocolata al carrer Petritxol ho tindran cru per a localitzar la seva presidenta entre tants egipcis a escena.


In bocca al lupo
Crepi il lupo!

17 comentarios:

Emily dijo...

Jo quan vaig veure la portada de El Periodico vaig tenir un pressentiment: i si hi és l'Alatrencada? em va fer una il.lusió molt gran i vaig riure molt. Endavant schiava!

rhanya2 dijo...

Doncs a mi em va semblar veure't al... Hola! (estava a la pelu...)
Espero que estiguis contenta amb l'estrena i amb totes les sessions que vindran. Com dieu els del món de la faràndula, molta merda!!

rhanya2 dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
alatrencada dijo...

Gràcies! A la faràndula diem molta merda però a l'òpera l'auguri que es diu abans de la funció és "In bocca al lupo" i responem "Creppi il lupo!"

Anónimo dijo...

Uau! la foto espectacular...!!! i les crítiques que he vist jo, bones, o sigui que felicitats :-) ...i "In bocca al luppo!!!!"

rhanya2 dijo...

Ara entenc el final del post!

zel dijo...

Eooo, quina ilu... ja la tornem tenir aquí.... que bé, m'agrada com comentes el fet de l'estrena i demés, enhorabona, per ser tan bona, jolín tothom fa coses guais, jo vull una micona, també.... Petons

el paseante dijo...

Coi, sempre surts bé a les fotos (també hi deu tenir a veure el teu físic). Celebro moltíssim que l'estrena anés d'allò més bé. I que la dona del president no sigui la Botella.

Felicitats artista!

"In bocca al lupo". T'hauria dit molt merda, però la Violette m'ha estalviat el ridícul.

Un petó.

Hanna B dijo...

nena, moltíssimes felicitats!!!
i que vagi molt molt be i ens ho expliquis!
com t'ho fas per sortir del personatge? :)

Jo Mateixa dijo...

Estas guapissima nena!!!!!!

Ostres, sento haver trigat tant en entrar però he anat molt de cul, quina ràbia no haver sabut que erets tu qui actuaba per que no vaig poder-ho veure, de saber.ho haguès fet l'impossible!!!!!

Un petonas ben gran guapissima!!!!

Striper dijo...

Ostres no sabia aixo teu si no no m'hagues perdut.

Emily dijo...

Schiava, t'has quedat tancada al Liceu? Bon Nadal!

rhanya2 dijo...

bones festes!!

Jo Mateixa dijo...

Ei bonica, on pares????, tot be????

el paseante dijo...

Obro un llibre de peticions per demanar que l'Alatrencada torni a escriure. Qui s'hi apunta?

Anónimo dijo...

Jo m'hi apunto! Que es tregui la mandra!!!!!!!!

OhCapità dijo...

mmm, ... hola bona nit

he estat buscant pel terme "soufflé" i m'ha aparegut aquest blog. Una sorpresa que m'ha copsat. Continuaré tafanejant, si m'ho permets, tot i que fa molt que no hi escrius.